Back to All Events

KONFETTI


  • Frau 25 Pile Allé Frederiksberg, , 2000 Denmark (map)

KONFETTI


EN DUO UDSTILLING AF DREAM (SE) OG
BJÖRN CAMENIUS (SE)


 

Udstillingsperiode 12. april - 4. maj, 2024.
Fernisering 12. april kl. 16.00 - 18.00

 


Det er med stor glæde, at Galleri Oxholm inviterer til åbningen af udstillingen Konfetti.

Venneparret Dream og Camenius har til denne udstilling undersøgt de fælles temaer og interesser, som gennemstrømmer deres respektive, kunstneriske praksisser. De udstillede værker bygger på kunstnernes egne observationer i naturen og er samtidig også en afsøgning af livets gang og de forandringer, vi mennesker oplever over tid. 

Både Dream og Camenius udvisker og udfordrer grænser og deres værker har et tydeligt fællesskab i måden, hvorpå et indre møder et ydre i en kontrasternes dans med paradokser.

På udstillingen Konfetti inviterer de to kunstnere publikum på en rejse gennem livets legende, men også alvorlige sider. Som små stykker konfetti i hverdagen opleves udstillingens 36 værker med deres forskellige størrelser som sammenvævede og komplementerende størrelser. Indfanget som et individuelt element i et hele, er udstillingen videre et billede på den komplekse natur, menneskelivet og eksistensen er, men som det ofte kan være svært at italesætte.


Dream og Camenius arbejder begge intuitivt og lader ideer opstå i materialet på fladen. Begge kunstnere lader deres værker tage form i en uafbrudt proces af forandring, som gengiver og spejler naturens cyklus. Dens forfald og genfødsel. Heri ligger også adskillige fortællinger, som giver mennesket og kunstneren en mulighed for at se og blive set i en drømmelignende blanding af tanker og ideer.

Björn Camenius, Till en Ny Början, akryl på lærred, 150 x 90 cm. 2024

Dream, Knutpunkt, broderi på lærred, 40 x 35 cm. 2022


Udstillingen er blevet til i samarbejde imellem de to svenske kunstnere, Dream og Björn Camenius og Galleri Oxholm.


Vi glæder os til at byde velkommen til forårets første udstilling.

Begge kunstnere vil være tilstede under åbningen.

Galleri Oxholm