Back to All Events

Undocumented Moments


  • Frau 25 Pile Allé Frederiksberg, , 2000 Denmark (map)




UNDOCUMENTED MOMENTS

En udstilling af Siri Gindesgaard
 Fernisering: Fredag d. 20. januar kl. 16.00 – 8.0

Udstillingsperiode: 20. januar - 1. februar 2023 
 

Det er med stor glæde, at vi endnu en gang inviterer til visning af den danske kunstner, Siri Gindesgaard under titlen Undocumented Moments. Denne gang er det til et gensyn med et udvalg af malerierne, der netop har været smukt præsenteret på Otto Frello museet, og som kun fik meget kort visningstid som pop-up udstilling i galleriet inden tiden i Varde. Vi synes, udstillingen har fortjent ekstra visning, så de interesserede, der ikke nåede forbi os sidst, nu har muligheden for det. Den besøgende vil desuden kunne opleve et par nye værker i ophængningen.  

Undocumented Moments (da. Udokumenterede Øjeblikke) handler om alt dét, der ikke dokumenteres og om dét, der fravælges. Det bevidste som ubevidste gemte, glemte og usagte. Men det er også, som titlen antyder, en udstilling, der folder tanker om en særlig tid og et særligt nu i maleriet ud og viser, at fortællingen her er mindst lige så vigtig at få med i forståelsen af eksistens og tilværelse. Siri Gindesgaards kunstneriske rum af stilstand, bevægelse, stemninger og indre dialoger aktiveres i mødet mellem værk og publikum. Det karakteristiske billedsprog åbner op for en særlig oplevelse af psykologiens, farvens, skønhedens og fantasiens verden. 
 

Siri Gindesgaard behersker sin helt egen stil. Malerierne afslører en forkærlighed for perfektheden og tanken om det smukke i tilværelsen og hvor motivet er isoleret og fastholdt i en bevidst handling. Siri Gindesgaard har siden 2011 arbejdet indgående med oliemaleriet og har igennem de seneste år været vist på adskillige udstillinger i Danmark og i udlandet.


Vi håber at se jer på fredag.
Kunstneren vil være tilstede under åbningen.

Kim
& Galleri Oxholm Team

_______________________________________________________
 

Kommende events

Art Herning 27.-29. januar 2023
Björn Camenius, Spaces In Between, 3. - 25. februar 2023. Galleri Oxholm

Earlier Event: November 25
The Annual Christmas Show
Later Event: February 3
Spaces In Between