Back to All Events

The Narrative is Between You and Me


  • Frau 25 Pile Allé Frederiksberg, , 2000 Denmark (map)

Galleri Oxholm præsenterer

The Narrative is Between you and Me


En soloudstilling af Siri Gindesgaard



UDSTILLINGSPERIODE: lørdag 14. august – 4. september 2021
FERNISERING: lørdag 14. august 12.00 – 14.00.


The Narrative is Between you and Me, Siri Gindesgaards første egentlige soloudstilling i galleriet, præsenterer en ny serie af malerier i akryl og olie på italiensk hørlærred.

Gindesgaard har i de udstillede værker søgt at blive mere fri i egen arbejdsproces og gøre det figurative mere ekspressivt i både farvevalg og teknik. Sidstnævnte tydeliggøres særligt i værkernes ´lag på lag` teknik, hvor udtryksformen forbliver åben og indbydende ukorrekt og dialog- og synergiskabende for beskuer og værk.

Siri Gindesgaards foretrukne motiv er kvindeskikkelsen, og det er også tilfældet i værkerne til denne udstilling. De udstillede værker viser kvinder malet i en positur, der leder tankerne hen på Magasin-verden, som i sig selv kan virke kølig distancerende, men også skarp konfronterende. Gindesgaard beskriver kvindeskikkelserne som en spejling af sig selv som menneske i verden. "Når du ser dig i spejlet, er det en dimension af dig selv, du ser. Det samme gælder, når du ser værkerne. Du lægger din egen historie og følelser i billedet alt efter hvor du står i livet."

The Narrative is Between You and Me er således først og fremmest en undersøgelse af menneskets komplekse og unikke psykologi og hvordan vi som fysisk væsen i verden forholder os til os selv og til omverden. Og så tager den som udstilling greb med vigtige begreber som eftertænksomhed, spontanitet, sensualitet, det rå og powerfulde samt skønhed og modigt håb.

Vi håber, du kan finde tid til at kigge forbi os lørdag den 14. august mellem 12.00 og 14.00 til åbningen af denne sensommers første udstilling med Siri Gindsgaard.

The Narrative is Between You and Me kan opleves i galleriet fra den 14. august og frem til den 4. september.

Velkommen tilbage!

Galleri Oxholm


Siri Gindesgaard (f. 1974) bor og arbejder i Roskilde, Danmark. Hun har en uddannelse fra den danske medie og journalisthøjskole (2000) og senere fra kunstakademiet i Aarhus. Gindesgaard har været repræsenteret på en række solo- og gruppeudstillinger herhjemme som i udlandet siden 2010 og er i dag erhvervet til nationale såvel som internationale samlinger.

 
Siri Gindesgaard, The Three Graces, akryl og olie på italiensk hørlærred. 130 x 160 cm. 2021.

Siri Gindesgaard, The Three Graces, akryl og olie på italiensk hørlærred. 130 x 160 cm. 2021.

Earlier Event: June 12
summer at oxholm 21